LEDIGA TJÄNSTER

 

Är Du intresserad av att arbeta hos oss?

 

Vårt behov av utbildade betongarbetare/armerare växlar under året. .

 

Är du intresserad välkommen kontakta oss med CV och personligt brev till am@gunnarprefab.se.

Vi är ett familjeföretag i prefab-betongbranschen med ca 30 anställda. Vi omsätter mellan 65-70 miljoner per år på att tillverka bl a vår egen produkt – vägbarriären GPLINK, men också väggar och socklar till bostäder och industrifastigheter, mastfundament mm.

Vårt motto är: ”Det som går att formsätta – det gjuter vi”.  

 Vi söker en 

Affärsutvecklare

Drivs du av att hitta nya affärsmöjligheter? Är du en engagerad säljprofil med kompetens inom byggbranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Gunnar Prefab är familjeföretaget från Rättvik som i våra fabriker tillverkar egna produkter i betong såsom GPLINK, GP-guppet och betonghästen. Vi växer och ser nu möjligheter inom andra affärsområden. Därför väljer vi att rekrytera en Affärsutvecklare, som är en helt ny tjänst hos oss. 

 Arbetsuppgifter

Som Affärsutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att underhålla befintliga kunder samt hitta nya lönsamma affärsområden inom entreprenadsidan. Du kommer ha ett nära samarbete med vår kalkylerare, som räknar på jobben och skriver anbud samt produktionschefen som planerar vår produktion.

Rollen som Affärsutvecklare innebär att planera och implementera marknads- och säljstrategier samt bygga relationer för att ta hand om befintliga kunder och hitta nya affärsområden. Genom att kartlägga marknaden får du en bättre förståelse över vart produkterna kan skapa mest nytta för kunden och hur kundens behov ser ut. Du kommer att ha hela Sverige som marknad, vilket innebär mycket resande. 

Kvalifikationer

Du kan ha en akademisk utbildning som byggnadsingenjör alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet. Du har erfarenhet från byggbranschen och har du kunskaper inom betong är det en klar merit. Då detta är en säljande roll är det en fördel med säljerfarenhet. 

Du har lång erfarenhet av att arbeta självständigt och har ett starkt driv av att behålla goda relationer samt bygga nya. Du har erfarenhet från affärsutveckling och/eller uppsökande sälj, gärna från byggbranschen.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och van att kommunicera med personer på olika nivåer i företaget. Som person är du lyhörd och prestigelös och har lätt för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du tycker om när det händer saker och ditt arbete kännetecknas av professionalitet och relationsorientering.  

Resor i tjänsten är inget hinder för dig och du förstår att affärerna görs ute hos kund. Vi har hela Sverige som arbetsmarknad men fokus ligger i Mellansverige och Göteborg.  

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl text som i tal.

B-körkort är ett krav.

Anställningen

Rollen som Affärsutvecklare Ingår i ledningsgruppen. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort där det passar dig bäst. Tillträde sker enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Du rapporterar till VD. 

Vad kan Gunnar Prefab erbjuda?

Vi är inne i en spännande fas där utveckling av produkter står i fokus. Vi ser fram emot att ta del av din erfarenhet och kompetens men vi kommer också ge dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!

Så här rekryterar vi

I våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 12 januari 2020. 

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63 

För att läsa mer om Gunnar Prefab besök gärna deras hemsida: www.gunnarprefab.se  

Varmt välkommen med din ansökan!